Lalique, the ultimate luxury hotel collection from Pacific Direct

Lalique, the ultimate luxury hotel collection from Pacific Direct

Noua colectie Lalique este acum disponibila pentru hotelurile care doresc sa isi “transporte’’ clientii într-o lume care îmbine arta cu viata cotidiana. Parfumul, conceput special pentru aceasta colectie, îmbina armonios note antrenante de Bergamota cu aroma subtila si senzuala de ylang. Nota de baza este de lemn de cedru, responsabila cu efectul de profunzime al acestei creatii. Împreuna, aceste mirosuri creeaza o compozitie de parfum proaspat, clar si contemporan care se adreseaza tuturor oaspetilor dumneavoastra.

Colectia Lalique va este oferita in flacoane elegante, atragatoare atat visual cat si senzorial. Acestea poarta in relief motivul “rîndunica” – renumitul logo al brandului de lux Lalique. Acest motiv stilizat infrumuseteaza vizibil si partea de sus a flacoanelor.

Gelul de dus, lotiunea de corp, samponul si balsamul sunt disponibile în flacoane de 30ml si 50ml, iar cutia de sapun în dimensiuni 30g si 50g. Compania poate produce flacoane de 100ml, dozatoare 300ml si sapun de 80g, în cutie, la cerere.

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0