Naturals Remedies – Natural, Eficient si Atemporal

Naturals Remedies – Natural, Eficient si Atemporal

Cele mai bune zile din trecut, retraite in prezent!

De-a lungul istoriei oamenii au apelat la remedii naturale pentru ingrijirea pielii cautand astfel, cele mai bune sfaturi, retete si ingrediente pentru a-si prepara propriile produse. Venind in ajutorul lor, farmacistii acelor timpuri petreceau timp pretios cu clientii pentru a dezvolta formule personalizate in functie de preferintele si obiceiurile lor.

Iata ca, in anul 2018, Ada a preluat meseria farmacistilor de alta data…

Astfel, gama Naturals Remedies se bucura de ingrediente naturale cu extracte organice din plante si de un inalt nivel de biodegradabilitate, de o eficienta superioara prin formulele lor atent selectionate pentru curatarea si refacerea pielii si de un design atemporal, combinand stilul modern cu cel traditional.
Design-ul minimalist si ingredientele naturale sunt completate de parfumul imbietor de bergamot spumant, smochin proaspat si lemn de cedru reconfortant, iar extractul ecologic de salvie, o planta cunoscuta de sute de ani pentru proprietatile sale de vindecare, este combinata fie cu urzica, cunoscuta pentru stimularea beneficiilor sau cu coacazele neagre, bogate in vitamina C.

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0