Perfumers Garden – Seducator, Senzorial si Sezonier

Perfumers Garden – Seducator, Senzorial si Sezonier

Un capriciu senzorial!

Pentru ca fiecare perioada a anului este diferita, pastram magia fiecarui sezon prin adaptarea parfumului oferit, in armonie cu momentul trait. De aceea, unicitatea colectiei Parfumer’s Garden consta in gama sa uimitoare de arome.

Produsele de inalta calitate garanteaza momente intense de relaxare in baia hotelului, iar datorita compozitiilor exceptionale de ulei de parfum si a ingredientele selectate in formulari exclusive ingaduie ca toate simturile oaspetilor sa explodeze intr-o experienta senzoriala inedita.

Sticlutele frumoase, cu gravura eleganta, evidentiaza unicitatea acestei colectii, fiind potrivite pentru orice tip de interior.

Anul acesta aduce in atentia partenerilor nostri 2 editii cu totul speciale!

Editia Green Tea & Ginger este definita de un parfum revigorant, fiind potrivita pe tot parcursul anului. Insa, pentru o experienta si mai intensa, pe langa gama disponibila pe tot parcursul anului, gamele sezoniere asigura diversitate in baia hotelului.

Astfel, pentru sezonul de iarna 2018 am lansat Pink Pepper & Cedarwood, o compozitie aromatica, spicy, care rasfata delicat parul si pielea in zilele reci si imbie simturile cu mirosul sau minunat si cald.

Inspirate din natura, reinterpretate in combinatii rafinate si surprinzatoare de esente si ierburi botanice, in colectia Perfumer’s Garden se adauga in fiecare an creatii noi de cosmetice cu parfum sezonier.

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0