Branduri de Lux

Rituals

Inspirat din înțelepciunea și tradițiile culturilor asiatice străvechi, Rituals a creat o colecție de produse de lux accesibile pentru oricine. Fiecare ritual este destinat pentru a-ți îmbogăți viața, prin aromele semnătura create cu grijă de către cei mai buni parfumieri din lume.

Amouage

Amouage este o casă de parfum exclusivistă, de lux, cu o prezență globală. De peste 30 de ani, Amouage a reușit să îmbine cele mai fine arome, devenind cunoscută în întreaga lume pentru unele dintre cele mai complexe și valoroase parfumuri.
Colecția de lux creată de Amouage, special pentru industria hotelieră, va îmbunătăți poziționarea unui hotel in categoria „de lux” pentru cei ce preferă un brand de stil de viață opulent.

Elemis

Brandul de lux Elemis tratează peste 6 milioane de persoane în fiecare an, prin intermendiul rețelelor spa. Elemis este prima alegere britanică în segmentul îngrijirii pielii, datorită ingredientelor naturale cu extract din plante. Conține compuși aromatici din busuioc, cidru și neroli.

Lalique

Colecția Lalique prezintă un parfum unic și personalizat pentru linia de cosmetocă hotelieră.
Gama de lux Lalique îmbină perfect aromele suave de bergamotă și ylang-ylang, cu cea de bază dată de lemnul de cedru.

Noir

The White Company NOIR este o gamă de produse hoteliere , unisex, ce este prezentată în sticle negre cu caracteristici contemporane pentru a crea o experiență cu adevărat unică. Noir este parfumul suprem pentru relaxare și revitalizare a corpului și minții, cu note de chihlimbar exotic, mandarină proaspătă și lemn de santal aromat. Forma sticluțelor, materialul atent ales si design-ul acestora, completează calitatea desăvârșită a gamei!

Penhaligon's

Penhaligon's reprezintă o emoție lichidă! Este parfumul de iris, îmbogățit cu o șoaptă de cuișoare, o explozie de nectarină și o adiere de vanilie, toate la un loc! Aventura Penhaligon's a început acum mai bine de 100 de ani, iar caracterul individual și independent al acestui brand a fost recunoscut de Ducele de Edinburg (1953) și de Prințul de Wales (1988).

White Flowers

White Flowers reprezintă îmbinarea perfectă dintre aroma delicată de iasomie și cea bogată de trandafir. Prezentată în sticluțe de 30 ml, cu un design elegant ce se integrează atât într-o cameră contemporană, cât și într-una tradițională.

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0