Branduri de Lux

Rituals

Inspirat din înțelepciunea și tradițiile culturilor asiatice străvechi, Rituals a creat o colecție de produse de lux accesibile pentru oricine. Fiecare ritual este destinat pentru a-ți îmbogăți viața, prin aromele semnătura create cu grijă de către cei mai buni parfumieri din lume.

Corby of Windsor

Brandul a luat nastere la initiativa domnului John Corby în Windsor, Anglia în 1930, Corby începand initial ca producător de produse de îngrijire al articolelor de îmbrăcăminte, în special presa de pantaloni. De-a lungul anilor a progresat în fabricarea de produse electrice din categoria de îngrijire a articolelor de îmbrăcăminte și a devenit un nume cunoscut în anii 1980, astfel ajungand ca produsele Corby să fie vândute în mii de hoteluri din întreaga lume.

Molton Brown

Colecțiile Eaux de Parfum și Toilette, Baie și corp, Păr și Acasă îmbină cele mai bune ingrediente în formulări cu o concentrație de parfum de neegalat. Fabricate în Anglia, creațiile noastre sunt compuse complex de parfumieri vizionari pentru o experiență senzorială individuală și indulgentă.
0