banner-corby
corby-soral
Create pentru a indeplini exigentele hotelurilor de top

Ingrijire Imbracaminte si Calcat

masa-calcat

Fierbatoare si Tavite

ceainic

Uscatoare de Par

uscatoare de par

Minibar

minibar

Seif

seif

Oglinda Cosmetica

oglinda

Accesorii pentru camera

accesorii

Accesorii pentru baie

accesorii pentru baie

Descarca Brosura Corby of Windsor

Istorie

Brandul a luat nastere la initiativa domnului John Corby în Windsor, Anglia în 1930, Corby începand initial ca producător de produse de îngrijire al articolelor de îmbrăcăminte, în special presa de pantaloni. De-a lungul anilor a progresat în fabricarea de produse electrice din categoria de îngrijire a articolelor de îmbrăcăminte și a devenit un nume cunoscut în anii 1980, astfel ajungand ca produsele Corby să fie vândute în mii de hoteluri din întreaga lume.

Prezenta globala

Corby este furnizor pentru o multitudine de lanțuri hoteliere internaționale și rețeaua de distributie permite furnizarea produselor și serviciilor pe scala globala. Corby crede in parteneriate stabilite cu profesioniștii din industrie a căror ofertă de produse și servicii este complementar cu ale sale și care poate oferi unice avantaje comerciale pe piețele pe care le deservesc. Având în vedere interesele clienților noștri finali, distribuitorul exclusiv de stocuri in Romania – Soral Concept – va asigura disponibilitatea produselor și continuitatea aprovizionării. Acest parteneriat asigură, de asemenea, cele mai bune servicii posibile în conformitate cu obligațiile companiei în temeiul garanției de 3 ani pentru toate produsele Corby.

Proiectat exclusiv pentru industria hoteliera

Cu zeci de ani de experiență în producția de aparate electrice, Corby detine cunoștințele necesare pentru a se asigura ca produsele sale nu numai că sunt fabricate la un standard consecvent, dar si ca sunt de asemenea, acreditate și certificate corespunzător pentru piețe. Lucrand îndeaproape cu distribuitorii internaționali pentru a crea cel mai bun produs pentru piața sa, Corby continuă să inoveze și să se considere lideri în proiectarea și dezvoltarea aparatelor pentru industria hoteliera.

Calitate Asigurata

Cu zeci de ani de experiență în proiectare și producția de produse electrice pentru industria hotelieră, produsele Corby sunt proiectate pentru a rezista rigorilor de utilizare ale hotelului și ospitalității. Clienții apreciază că valoarea este cel mai bine analizată în raport cu costul unui întreg ciclul de viață al unui produs si garanția electrică de 3 ani susține această filozofie. Fiecare componentă este inspectată și testată în fiecare etapă a procesului de fabricație, eliminând defectele și menținând standardele înalte stabilite.

garantie

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0