banner-corby
corby-soral
Create pentru a îndeplini exigențele hotelurilor de top

Descoperă produsele Corby of Windsor

Shop in Shop!

Îngrijire Imbrăcăminte și Călcat

masa-calcat

Fierbătoare și Tăvițe

ceainic

Seif

seif

Oglindă Cosmetică

oglinda

Accesorii pentru cameră

accesorii

Accesorii pentru baie

accesorii pentru baie

Descarcă Broșura Corby of Windsor

Corby of Windsor

ISTORIE

Istorie

Brandul a luat naștere la inițiativa lui John Corby în Windsor, Anglia în 1930, Corby începând inițial ca producător de produse de îngrijire al articolelor de îmbrăcăminte, în special presa de pantaloni. De-a lungul anilor a progresat în fabricarea de produse electrice din categoria de îngrijire a articolelor de îmbrăcăminte și a devenit un nume cunoscut în anii 1980, astfel ajungând ca produsele Corby să fie vândute în mii de hoteluri din întreaga lume.

PREZENȚĂ GLOBALĂ

Prezența globală

Corby este furnizor pentru o multitudine de lanțuri hoteliere internaționale și rețeaua de distribuție permite furnizarea produselor și serviciilor pe scală globală. Corby crede în parteneriate stabilite cu profesioniștii din industrie a căror ofertă de produse și servicii este complementar cu ale sale și care poate oferi unice avantaje comerciale pe piețele pe care le deservesc. Având în vedere interesele clienților noștri finali, distribuitorul exclusiv de stocuri în România – Soral Concept – va asigura disponibilitatea produselor și continuitatea aprovizionării. Acest parteneriat asigură, de asemenea, cele mai bune servicii posibile în conformitate cu obligațiile companiei în temeiul garanției de 3 ani pentru toate produsele Corby.

PROIECTAT PENTRU INDUSTRIA HOTELIERĂ DE TOP

Proiectat pentru industria hotelieră de top

Cu zeci de ani de experiență în producția de aparate electrice, Corby deține cunoștințele necesare pentru a se asigura că produsele sale nu numai că sunt fabricate la un standard consecvent, dar și că sunt de asemenea, acreditate și certificate corespunzător pentru piețe. Lucrând îndeaproape cu distribuitorii internaționali pentru a crea cel mai bun produs pentru piața sa, Corby continuă să inoveze și să se poziționeze lideri în proiectarea și dezvoltarea aparatelor pentru industria hotelieră.

CALITATE ASIGURATĂ

Calitate Asigurată

Cu zeci de ani de experiență în proiectare și producția de produse electrice pentru industria hotelieră, produsele Corby sunt proiectate pentru a rezista rigorilor de utilizare ale hotelului și ospitalității. Clienții apreciază că valoarea este cel mai bine analizată în raport cu costul unui întreg ciclul de viață al unui produs și garanția electrică de 3 ani susține această filozofie. Fiecare componentă este inspectată și testată în fiecare etapă a procesului de fabricație, eliminând defectele și menținând standardele înalte stabilite.

garantie
0