Cosmetica Premium

Naturals Remedies

Inspirat din lucrarile farmacistilor de la inceputul secolului XX, linia prezinta o selectie a celor mai bune formule, intr-o interpretare moderna a aromelor traditionale, a ingredientelor de calitate organica si a design-ului modern, minimalist.

The Parfumer's Garden

Gama Parfumers Garden ofera produse de inalta calitate inspirata din aroma naturala a ingredientelor locale. Linia de cosmetice este impartita in 2 game, Green Tean & Ginger cu un parfum revitalizant si fresh potrivit pentru toata perioada anului, Pink Pepper & Cedarwood, o gama aromata si spicy perfecta pentru a rasfata pielea in zilele reci de iarna!

Beaufort

Gama de cosmetica hoteliera Beaufort a fost creata pornind de la ideea de simplitate si eleganta, transpuse intr-un design ce ofera o anumita atmosfera camerei de hotel. Produsele atent selectate, cu extract de ierburi aromatice, ofera senzatia de prospetime si revigorare dupa o zi de agitatie cotidiana.

Cascade

Cascade White Tea reprezinta o imbinare perfecta intre aromele florale - in special de ceai alb - si cele de fructe! Cu un design clasic ce se armonizeaza cu aproape orice camera de hotel, gama va ofera urmatoarele produse: Sticlute de 30 ml de sampon si balsam 2-in-1, gel de dus, crema de corp, sapun plisetat de 13,5 gr.

Eco Boutique

Eco Boutique este, probabil, cea mai ecologica gama de cosmetica hoteliera din Romania si nu numai! Formula folosita pentru sampon, gel de dus, balsam sau crema de corp include ingrediente naturale in proportie de 97 %, iar pentru sapun - de 98%!

Relax Refresh Revine

Imbinand aroma de citrice (mandarine si grapefruit) cu beneficiile sarurilor de la Marea Moarta, gama Relax Refresh Revive ofera oaspetilor dumneavoastra impulsul necesar dupa o zi epuizanta! Prezentata in sticlute de 35 ml. Sapun plisetat de 20gr si in cutie de carton de 25gr. Ofera solutia de 2in1 - sampon/gel de dus, dispenser de 300ml. O gama completa de accesorii.

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0