Cosmetica Premium

Naturals Remedies

Inspirat din lucrările farmaciștilor de la începutul secolului XX, linia prezintă o selecție a celor mai bune formule, într-o interpretare modernă a aromelor tradiționale, a ingredientelor de calitate organică și a design-ului modern, minimalist.

The Parfumer's Garden

Gama Parfumers Garden oferă produse de înaltă calitate inspirată din aroma naturală a ingredientelor locale. Linia de cosmetice este împărțită în 2 game: Green Tea & Ginger cu un parfum revitalizant și fresh, potrivit pentru toata perioada anului și Pink Pepper & Cedarwood, o gamă aromată și spicy perfectă pentru a răsfăța pielea în zilele reci de iarnă!

Beaufort

Gama de cosmetică hotelieră Beaufort a fost creată pornind de la ideea de simplitate și elegantă, transpuse într-un design ce oferă o anumită atmosferă camerei de hotel. Produsele atent selectate, cu extract de ierburi aromatice, oferă senzația de prospețime și revigorare după o zi de agitație cotidiană.

Cascade

Cascade White Tea reprezintă o îmbinare perfectă între aromele florale, în special de ceai alb, și cele de fructe! Cu un design clasic ce se armonizează cu aproape orice camera de hotel, gama vă oferă o gamă variată de produse.

Eco Boutique

Eco Boutique este, probabil, cea mai ecologică gamă de cosmetică hotelieră din România și nu numai! Formula folosită pentru șampon, gel de duș, balsam sau cremă de corp include ingrediente naturale în proporție de 97 %, iar pentru săpun - de 98%!

Relax Refresh Revine

Îmbinând aroma de citrice (mandarine și grapefruit) cu beneficiile sărurilor de la Marea Moartă, gama Relax Refresh Revive oferă oaspeților dumneavoastră impulsul necesar după o zi epuizantă! Gama Relax Refresh Revive oferă gama completă de accesorii.
0