Maja

Pasiunea Spaniolă – TRADIȚIE & NOTĂ PERSONALĂ

manila-shawlIstoria brand-ului Maja Myrurgia datează încă din anul 1918. Esteban Monegal, fondatorul Myrurgiei, a fost un cunoscut artist, sculptor și violonist care și-a propus să creeze acest brand ca o operă de artă. S-a inspirat urmărind-o pe dansatoarea Tórtola Valencia, muza pictorilor, artiștilor și intelectualilor, dând brandului un caracter spaniol unic. Monegal le-a cerut Fraților Porta să picteze primul tablou al dansatoarei, purtând o rochie roșie tipică, care va deveni emblema mărcii. Această dansatoare exotică și enigmatică a captivat jumătate din lume la începutul secolului XX.

Rezultatul – un brand de lux fără rival în lume. Parfumul clasic Maja, neschimbat în 100 de ani, este acum disponibil și într-un gel de duș și de baie remarcabil.

Maja este un brand spaniol de produse de frumusețe care a fermecat femeile din întreaga lume pentru aromele sale unice și delicioase, realizate cu uleiuri esențiale extrase din cele mai frumoase flori. Toate produsele sale sunt parfumate cu o aroma unica si delicioasa care iti ingrijeste si rasfata pielea, oferind o senzatie senzuala si relaxanta.

Classic MAJA® este o experiență senzorială, unică și olfactivă. Ne duce înapoi către tradiția spaniolă din Myrurgia acoperită de șalul de manila care oferă mișcare, culoare și clasă.

maja-logo-classic

Descoperă produsele MAJA

Shop in Shop!

gel-dus-maja

SHOWER GEL DISPENSER 300 ML

sampon-maja

SHAMPOO DISPENSER 300 ML

conditioner-maja

CONDITIONER DISPENSER 300 ML

body-lotion-maja

BODY LOTION DISPENSER 300 ML

Maja - Cosmetice Hoteliere

BRANDUL MAJA

Linie completă de produse de îngrijire personală inspirată din parfumeria fină.

BENEFICII MAJA

Oferă senzualitate în timpul zilei păstrând pielea parfumată cu o aromă delicioasă.

ESENTA MAJA

Are grijă de pielea ta din interior, în exterior, lăsându-ți acea notă clasică.

PERSONALITATEA BRANDULUI

Asertiv, orbitor, senzual, elegant și elegant. Aliatul care te va face să te simți răsfățat.

DE CE MAJA?

Toată moștenirea și tradiția unui brand cu peste 100 de ani de experiență.

0