banner-molton-brown-3
logo-molton-brown-3
Welcome to the world of Molton Brown

Molton Brown, experții londonezi în parfumuri, reprezintă o emblemă de durată a stilului unic britanic încă din 1971.

Colecțiile Eaux de Parfum și Toilette, Baie și corp, Păr și Acasă îmbină cele mai bune ingrediente în formulări cu o concentrație de parfum de neegalat. Fabricate în Anglia, creațiile noastre sunt compuse complex de parfumieri vizionari pentru o experiență senzorială individuală și indulgentă.

De la artizani la scară mică la brandul internațional de parfumuri care suntem astăzi, prezența noastră de pionierat se face simțită în magazinele și site-urile noastre web, în ​​magazine universale, aeroporturi și hoteluri apreciate.

Molton Brown sunt mândri să dețină un mandat regal pentru furnizarea de articole de toaletă prin numirea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Brandul Molton Brown este membru Walpole, o asociație unică a peste 170 de mărci de lux din Regatul Unit. Format pentru a promova și proteja valorile unice, tradiția și reputația membrilor săi, înscrierea se face doar pe bază de invitație

walpole-logo

ÎN CURÂND BROȘURILE MOLTON BROWN

One Collection

1971 Collection

molton-brown-sustainability

Sustenabilitate

‚,Dintotdeauna a existat acest sentiment de grijă. Aceasta a fost cu adevărat esența a ceea ce a reprezentat Molton Brown și de ce au fost dezvoltate produsele.” – Caroline Burste, Cofondatoare

Molton Brown, un brand cruelty free, a fost construită pe baza unei rețete de casă din ingrediente naturale, care au compus cu dragoste formulele produsului încă de la înființare.

Parfumurile originale ale mărcii britanice au contribuit la bunăstarea clientului Molton Brown prin produsele sale de calitate, provenite și fabricate local ori de cate ori a fost posibil.

Signature Dispenser - Molton Brown

Ca parte a călătoriei noastre durabile în curs de desfășurare, suntem mândri să introducem noul Molton Brown Signature Dispenser pentru colecțiile Bath, Body, Hand and Hair Care. Dozatorul va reduce considerabil deșeurile și cheltuielile în exces, sprijinind în același timp îngrijirea conștientă a partenerilor noștri hotelieri pentru mediu.

Instalarea acestuia ar preveni ca mai mult de 18.250 de sticle și 137 kg de plastic să fie trimise la groapa de gunoi în fiecare an*. Design-ul nostru iconic sferic, face ca dozatorul să reprezinte cu mândrie garanția regală a mărcii, acordat de Majestatea Sa Regina.

Dispunând de coloristica Mayfair Ebony și rafinamentul Gun Metal, este creat pentru a se potrivi din punct de vedere estetic cu orice design dintr-o baie. Are o placă metalică detașabilă pentru a putea schimba numele colecției de produse și un indicator de nivel de umplere în față, pentru ca personalul de la menaj personal să poată curăța și reumple dispozitivul cu ușurință. Pentru a asigura cele mai bune standarde de igienă, dozatorul are un sistem anti-manipulare și nu poate fi deschis sau mutat de către oaspeții hotelului.

Dozatorul poate fi umplut cu 350ml din produsul nostru bestseller, produse Made in England, create cu formule de înaltă calitate. Hotelurile pot alege dintr-o variată selecție de parfumuri rafinate pentru a oferi oaspeților lor un ritual complet, senzorial.

Cu peste 20 de ani de experiență în a oferi solutii pentru dispensere, stim cum sa sustinem si să îmbunătățim gama pentru industria hotelieră cand vine vorba de igiena si siguranță,oferind în același timp oaspeților hotelului experianța unei calități luxoase.

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0