Descoperă produsele Rituals

Shop in Shop!

Ayurveda

ayurveda ritual

Jing

Hammam

hammam ritual

Mehr

Holi

holi ritual

Karma

karma ritual

Sakura

sakura ritual

Samurai

samurai ritual

Sustenabilitate

logo-sustenabilitate

Din ianuarie 2022, brandul de frumusețe de lux Rituals Cosmetics este mândru să anunțe că este Certified B CorporationTM.

 Rituals se alătură unei inițiative în plină dezvoltare ale companiilor consacrate care folosesc mediul de business pentru a construi o economie mai incluzivă, echitabilă și regenerativă, îndeplinind în același timp cele mai înalte standarde de performanță socială și de mediu verificate.

 Această certificare marchează un nou capitol în transformarea Rituals către un model de afaceri mai orientat spre un scop și permite mărcii să-și stabilească obiective de sustenabilitate mai ambițioase, an de an.

natural-90> 90% ORIGINE NATURALA
Găsirea echilibrului potrivit între grija pentru piele, durabilitate și ingredientele din natură sunt cheia pentru noi. Scopul nostru? Până în 2023, peste 90% din ingredientele din produsele noastre de îngrijire personală vor proveni din origini naturale.

100-biodegradabil100% MATERIALE BIODEGRADABILE
Este bine să ai grijă de bunăstarea ta în timp ce ai grijă și de mediul înconjurător. De aceea testăm ca produsele să fie biodegradabile, astfel încât să puteți folosi si mai apoi, arunca produsele noastre în siguranță.

100-reciclare100% AMBALAJE RECICLABILE
Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că crearea deșeurilor este o risipă. Suntem dedicați să atingem circularitatea, asigurându-ne că până în 2025 toate noastre produsele sunt fie reîncărcabile, reciclabile sau realizate din conținut reciclat. Ne propunem să evităm deșeurile suplimentare, motiv pentru care am trecut la materiale reciclate.

refill100 % FOCUS PENTRU REFILL
Avem misiunea de a produce dispozitive reîncărcabile frumoase care sunt optim conceput pentru a fi folosite din nou și din nou. Folosiți mai puțin, în timp ce vă puteți bucura de produse excepționale, de lux.

Contactează-ne!

    0