The Parfumer’s Garden

Inspirat de cele mai noi tendințe de parfumuri din sezon, The Parfumer’s Garden creat o experiență unică de marcă. Linia a prezentat întotdeauna compoziții de parfumuri deosebite ale unorparfumeri de renume. În plus față de ceai verde și ghimbir All-Year Edition, colecția este completată în mod regulat de ediții limitate selectate.

Unicitatea colecției rezidă în varietatea sa de parfumuri. Produsele de îngrijire de înaltă calitate asigură momente intense de bucurie în baia fiecărui hotel, nu în ultimul rând datorită compozițiilor lor extraordinare de uleiuri de parfum. Ingredientele selectate în formule exclusive vă răsfăța toate simțurile oaspeților.

Sticlele frumoase cu gravură elegantă subliniază unicitatea acestei colecții speciale. Ambalajul este 100% reciclabil. Cu linia noastră de îngrijire de înaltă calitate The Perfumer’s Garden, vă puteți inspira oaspeții cu tendințele actuale ale sezonului.

Gama Parfumer’s Garden oferă produse de înaltă calitate inspirate din aroma naturală a ingredientelor locale. Linia de cosmetice este împărțită în 2 game, Green Tea & Ginger cu un parfum revitalizant și fresh potrivit pentru toată perioada anului, Pink Pepper & Cedarwood, o gamă aromată și spicy perfectă pentru a răsfăța pielea în zilele reci de iarnă!

The Parfumer’s Garden vă este prezentată în multiple variante: sticluțe de 30 ml, pump dispensere de 300ml și system smart care de 300 ml pentru o gamă variantă de produse. Săpunul cu gramaje de 15 gr, 30 gr sau 40 gr, în funcție de gamă, este în cutie de carton și poartă semnătura The Parfumer’s Garden.

Punem la dispoziție un set complet de accesorii: Cască de duș, set igienă, trusă de cusut, burete cu silicon, set bărbierit, set dentar, band „Dezinfectat”, semn „Do Not Disturb”.

Produse Parfumer’s Garden

parfumers-garden-all-in-one-hand-hair-body-wash

 Șampon 3 în 1 – mâini, corp și păr 300ml

Pink Pepper & Cedar Wood

parfumers-garden-shampoo-with-conditionerl

Șampon & Balsam 300ml

Pink Pepper & Cedar Wood

parfumers-garden-shampoo-with-conditioner

Șampon & Balsam 300 ml

Green Tea & Ginger

parfumers-garden-hand-and-body-wash

Săpun lichid pentru mâini și corp 300ml

Green Tea & Ginger

parfumers-garden-shampoo

Șampon 30ml

Pink Pepper & Cedar Wood

lotiune-de-corp-30-ml

Loțiune de Corp 30ml

Pink Pepper & Cedar Wood

parfumers-garden-shower-gel

Gel de duș 30ml

Pink Pepper & Cedar Wood

parfumers-garden-soap-autumn

Săpun 15 g

Pink Pepper & Cedar Wood

parfumers-garden-soap-all-year

Săpun 15 g

Green Tea & Ginger

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0