The White Company

The White Company este un brand sinonim cu simplitate perfectă, lux de zi cu zi și calitate impecabilă.

Momentele prețioase de fericire fără complicații sunt o inspirație constantă pentru marca de stil de viață de lux The White Company și, având în vedere acestea, creează colecții de neuitat. Astăzi, compania care a început viața ca broșură în 1994 și astăzi a devenit unul dintre retailerii cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie, având o experiență de peste 15 ani.

Cele mai bune colecții de parfumuri pentru casă și corp. De la lumânări parfumate, turnate manual, cu abilitate, la loțiuni de corp parfumate frumos,  luxul  este evident în fiecare produs. Gândiți-vă la un stil atemporal, la calitate și nu la cantitate și la o atenție minuțioasă la detalii.

Gama Flowers reprezintă îmbinarea perfectă dintre aroma delicată de iasomie și cea bogată de trandafir. Prezentată în sticluțe de 30 ml, cu un design elegant ce se integrează atât într-o cameră contemporană, cât și într-una tradițională.

 The White Company Luxury Hotel Collection oferă pentru aroma Flowers  o gamă iconică de facilități hoteliere ce este parfumată frumos cu Flori: o combinație perfectă, ușoară și florală, cu note de iasomie, trandafir și neroli. Designul minimalist și luxos completează atât interioarele contemporane, cât și cele tradiționale.

Gama Flowers este disponibilă în dimensiuni flexibile: 30ml, 50ml, 100ml, 150ml, pump dispensere de 300 ml si refill bulk de 3 L pentru a întâmpina oaspeții chiar și pentru o singură noapte sau pentru un sejur mai lung. Săpunul de 30 gr sau 50 gr poartă semnătura Lime&Bay. Produsele dispun de ambalaj reciclabil și nu conțin parabeni.

Cu gama Flowers, oaspeții vor fi duși cu gândul într-o grădină engleză idilică, parfumată cu amestecul floral ușor cu note înălțătoare de iasomie, trandafir, neroli, lavandă și mușcat.

The White Company Luxury Hotel Collection oferă pentru aroma Lime & Bay o gamă de facilități indulgente ce emană stil și calitate atemporale. Atrăgătoare, această fuziune perfectă de mandarină exotică, grapefruit roz, bergamotă, portocală, tei și lămâie este dantelată cu muguri de iasomie, floare de tei, ghimbir și frunze de dafin zdrobite, finisate cu note încălzitoare de paciuli.

Gama Lime&Bay este disponibilă în dimensiuni flexibile: sticluțe de 30ml și 50 ml, pump dispensere de 300 ml si refill bulk de 3 L pentru a întâmpina oaspeții chiar și pentru o singură noapte sau pentru un sejur mai lung. Săpunul de 30 gr sau 50 gr poartă semnătura Lime&Bay. Produsele dispun de ambalaj reciclabil și nu conțin parabeni.

Cu gama Lime&Bay, oaspeții vor fi încântați de această fuziune perfectă de mandarină exotică, grapefruit roz, bergamotă, portocală, tei și lămâie, dantelată cu muguri de iasomie, floare de tei, ghimbir și frunze de dafin zdrobite, finisate cu note încălzitoare de paciuli.

Punem la dispoziție un set complet de accesorii: cască de duș, set igienă, trusă de cusut, burete cu silicon, set bărbierit, set dentar, bandă „Dezinfectat”, semn „Do Not Disturb”.

Prezența produselor The White Company în hotelul dumneavoastră necesită aprobarea brand-ului.

Produse White Flowers

gel-de-dus-30ml

Gel de Duș 30 ml

200 buc / cutie

sampon-30ml

Șampon 30 ml

200 buc / cutie

sampon-conditioner-30ml

Șampon + Balsam 30 ml

200 buc / cutie

conditioner-30ml

Balsam 30 ml

200 buc / cutie

crema-hidratanta-30ml

Cremă Hidratantă 30 ml

200 buc / cutie

sapun-30g

Săpun 30 gr

300 buc / cutie

sapun-50g

Săpun 50 gr

200 buc / cutie

Gel de duș 300 ml

Gel de duș 300 ml

12 buc / cutie

Șampon 300 ml

Șampon 300 ml

12 buc / cutie

conditioner-300ml

Conditioner 300ml

12 buc / cutie

Săpun de mâini 300 ml

Săpun de mâini 300 ml

12 buc / cutie

Cremă hidrantă 300 ml

Cremă hidrantă 300 ml

12 buc / cutie

White Flowers – Lime & Bay

gel-de-dus-lime-bay-30ml

Gel de duș Lime & Bay 30 ml

308 buc / cutie

Șampon Lime & Bay 300 ml

Șampon Lime & Bay 30 ml

308 buc / cutie

Conditioner Lime & Bay 30 ml

Conditioner Lime & Bay 30 ml

308 buc / cutie

Cremă hidratantă Lime & Bay 30 ml

Cremă hidratantă Lime & Bay 30 ml

308 buc / cutie

Gel de duș Lime & Bay 300 ml

Gel de duș Lime & Bay 300 ml

12 buc / cutie

Cremă hidratantă Lime & Bay 300 ml

Cremă hidratantă Lime & Bay 300 ml

12 buc / cutie

Inscrie-te la newsletter si primesti 15% discount la prima comanda!

0